Küçük dağları yaratanların yanından..

  Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır der Nietzsche.. İnsanlar olarak başlanan tüm cümleleri de ekleyelim bu yasaya. Bol genellemeli, yargılı infazlı, küçük dağları yaratanların yanından geliyorum taptaze.. 
  Müthiş bir duygu. Tarif etmeye nefesinin yetmediği, tarif etmek için de nefesini asla harcamak istemeyeceğin bir huzursuzluk hali. Zaman dilimi biraz daha uzasa zehirlenmeye müsait yepyeni hücrelerimiz ama bağışıklık için gerekli bir kaç mikrop. Asla bir şeyler almayacağından emin olduğun fakat entelektüel kişiliğinin fısıltılarına kulak verdiğin anlar ve  daha fazlası. Maddiyatın ötesine geçemeyen replikler, sonu gelmeyen -meli -malı'lar..
  6 yıl çalışma hayatımın sonunda yaklaşık 3 yıldır aktif çalışmayan bir fert olarak şunu hep söylüyorum ve hep söyleyeceğim SADECE EKONOMİK ÖZGÜRLÜK, ÖZGÜRLÜK DEĞİLDİR..Bugün tek derdi kendi ayakları üzerinde durmakla kafayı bozmuş toplulukla uğraşmaktan yarınları unuttuk. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırken analar, çocukların ayaklarının altından kayıyor dünya. 

Dünyaya bir kez geliyoruz'u nereye çekersen oraya gelir. Her yapacağımızı yapalım desen de, yapacaklarımızı dikkatli yapalım bu dünyanın devamı var desen de dünya senin..

Bedia Ak..

Yorumlar

Popüler Yayınlar